Michael James Shaw is Walking Deads nieuwste lid

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 7:00
walking dead princessf1614873044
Er is een nieuwe acteur gecast voor het elfde en laatste seizoen van de populaire serie The Walking Dead. Michael James Shaw, die Mercer gaat spelen in seizoen 11, is het nieuwste aanwinst. Wat kunnen we van dit nieuwe karakter verwachten?

Walking Deads nieuwste karakter

Mercer is een overlevende van de Commonwealth en maakt deel uit van de groep soldaten met witte pakken, die in de laatste aflevering van seizoen 10 werden geïntroduceerd. Deze soldaten maken tevens deel uit van de ‘New World Order’. Mercer is een favoriet van veel The Walking Dead fans en is de commandant van het Commonwealth leger.
Mercer staat bekend om zijn rode pak en de twee bijlen die hij altijd met zich meedraagt. Het karakter, dat gespeeld gaat worden door Michael James Shaw, kwam origineel in 177ste comic van The Walking Dead voor en wordt in het stripverhaal een vertrouwde bondgenoot van Rick Grimes. Tevens heeft hij in de comics een intieme band met Juanita Sanches, oftewel Princess in de serie. Mercer staat in de comics bekend als de bewaker van Sebastian Milton, de zoon van gouverneur Pamela Milton.

Michael James Shaw

Michael James Shaws acteercarrière bestaat uit veel rollen in verschillende films. Zo had hij een rol in Limitless, verschillende opwachtingen in Blue Bloods, Bull, DC’s Constantine en zijn rol als Aiden Shaw in Blood & Treasure.
Ook is Michael James Shaw bekend van zijn schurkenrol in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame als Corvus Glaive, lid van Thanos’ Black Order. Een groep van slechte aliens. Michael James Shaws nieuwste rol komt dus te verschijnen in het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.
Denk jij dat Michael James Shaw een goede Mercer gaat spelen in The Walking Dead? Laat het weten in de reacties!