Meer over verdwijning Rick Grimes in Walking Dead?

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 12:30
the walking dead seizoen 9 zonder andrew lincoln 132548 1f1700236843
Seizoen 10 van The Walking Dead wordt steeds spannender. Daryl is op zoek naar antwoorden over de verdwijning van Rick Grimes en het avontuur van Carol loopt uit de hand. Er zou nog wel eens een hoop kunnen gebeuren in de aankomende afleveringen. Misschien wordt er zelfs wel meer gevonden over Rick.
Daryl gaf in de serie al aan dat hij niet zou stoppen tot hij weet wat er met Rick gebeurd is. De groep is er niet eens zeker van dat hij de explosie waarna hij verdween wel overleefde. Daryl en zijn zwangere vriendin Michonne zoeken maandenlang naar hem, maar weten niets te vinden.

Leven gered

Wij weten allemaal wel zeker dat Rick nog leeft. Zijn leven werd namelijk gered door Anne, die een helikopter van de Civic Republic Military inschakelde om Rick in leven te houden. Deze geheimzinnige mensen namen Rick mee in lieten dus de rest van de groep achter met veel vragen. Norman Reedus, de acteur die Daryl speelt, geeft in een interview aan dat het voor zijn personage moeilijk te accepteren is dat Rick gewoon verdwenen is. Wie weet krijgen we in de komende afleveringen wel te zien hoe Daryls opsporingskwaliteiten hem helpen naar een aanwijzing.

Eigen film Rick

Wat er precies gebeurd is met Rick Grimes, die bijna negen seizoenen de hoofdpersoon van The Walking Dead was, zal gelukkig nog een stuk duidelijker worden. Er staat namelijk een film over hem gepland voor een release later dit jaar. Er staan na deze film nog twee op het programma, waarna we ongetwijfeld een beter idee krijgen over wat er met hem gebeurd is en hoe het met hem gaat.