Update - Storing bij Ziggo trapt laatste werkdag niet goed af

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 7:22
ziggof1677671421
De laatste werkdag van de week wordt voor sommigen niet goed gestart. Er is namelijk een storing bij Ziggo gaande, waardoor internet en televisie voor een deel van de klanten niet bereikbaar is.

Update - Ziggo storing verholpen

De Ziggo storing is weer verholpen. Alle mensen zouden weer zonder problemen toegang moeten hebben tot het internet en televisie kunnen kijken. De de snelle oplossing voor de problemen kan de laatste werkdag van de week vooralsnog zonder al te veel uitdaging begonnen worden.
Originele bericht:
De storing bij Ziggo begon volgens Allestoringen al rond 6 uur vanochtend, waarbij de meldingen snel opliepen. Niet alle klanten zijn getroffen door de problemen bij de provider. De storing lijkt zich voornamelijk te beperken tot de regio's Eindhoven en Amsterdam. Hier ondervinden mensen last met internet en televisie, maar ook op andere plekken lijken er problemen te zijn.
Het is onduidelijk hoe groot de storing is en hoe snel alles opgelost kan zijn.

De afgelopen dagen veel last bij Ziggo

De afgelopen dagen zijn er meer ongemakken bij de internetprovider. Zo was er op 2,3 en 4 maart al even een korte storing. De laatste grote storing bij de internetprovider was in februari. Toen was er ook last bij klanten van KPN die het internet niet op konden en hun mail niet in konden.