Deze PS5 games zijn digitaal goedkoper

Article
donderdag, 04 maart 2021 om 18:00
call of duty black ops cold war posterf1597997745
Het is een eeuwige discussie: koop je je games digitaal of fysiek op schijfje? Een veelgehoord argument is dat digitale games duurder zijn dan hun fysieke variant. Voor deze PS5 games gaat dat niet op, die zijn digitaal namelijk goedkoper te spelen!

Call of Duty: Black Ops Cold War

We trappen dit overzicht af met een van de meest succesvolle gameseries. Call of Duty: Cold War verscheen ook op de PS4, maar wie de game in al zijn pracht wil spelen kies natuurlijk liever voor de versie op de nieuwe generatie. Koop je de Call of Duty: Black Ops Cold War in de Playstation Store, dan kan je kiezen voor de Cross-Gen Bundel, waardoor je de game op zowel PS4 als PS5 kan spelen.

Call of Duty: Black Ops Cold War Cross Gen Bundel koop je in de PlayStation Store voor € 54,74.
Toch liever fysiek? Voor €63,99 is de Ps5 versie van de game ook te koop bij AllYourGames.

Overcooked! All You Can Eat

Overcooked! is een briljante co-op game waarbij je alleen of samen de keuken mag bestieren, om zo veel mogelijk klanten van de juiste maaltijd te voorzien. Of diezelfde maaltijd op de grond te laten belanden, als je niet oppast! Deze All You Can Eat editie bevat het eerste deel van , het smakelijke vervolg en alle extra content in één verpakking, geremastered en wel.

Assassin's Creed Valhalla Gold PS4 en PS5

De Assassin's Creed serie loopt al jaren mee en ondanks dat de serie een enorme gedaantevewisseling doorgemaakt heeft, blijven de games mateloos populair. Dat geldt zeker ook voor Valhalla, het nieuwste deel in de serie, waarin we in de huid van de vikings mogen kruipen die Engeland proberen te veroveren. Kies je voor deze Gold Editie in de PlayStation Store, dan krijg je niet alleen de basisgame op PS4 en PS5, maar ook de Seasons Pass, die alleen al zo'n 40 Euro kost.

Assassin's Creed Valhalla Ultimate PS4 en PS5

is de Gold editie voor jou niet voldoende? Dan heeft Ubisoft ook nog de Ultimate editie in de aanbieding. In dit ultimate pack krijg je de basisgame voor PS4 en PS5, de Seasons Pass, de extra missie The Legend of Beowolf en de ultimate Pack met drie contentpacks en een thema. Met recht de ultieme editie voor wie maar geen genoeg kan krijgen van Valhalla.

The Pathless

The Pathless is een prachtige game van de makers van ABZÛ. In deze game verken je als boogschutter met een adelaar een groot bos op een eiland, om een duistere vloek op te heffen en ondertussen diverse goden zien te bevrijden door de corruptie op het eiland te bestrijden. Het onderzoeken van het eiland is een serene gebeurtenis, afgewisseld door hectische baasgevechten.

Gratis PS5 games voor PS Plus abonnees

Naast de al genoemde games zijn er uiteraard de maandelijkse PS Plus games, welke gratis te downloaden en te spelen zijn zolang je abonnee blijft. Hoewel Sony officieel niet aangekondigd heeft dat de PS5 games onderdeel uitmaken van de PS Plus selectie, heeft sinds de lancering van de PlayStation 5 elke maand minimaal één Ps5 game onderdeel uitgemaakt van de selectie. Goedkoper dan gratis wordt het niet! Tot nu toe hebben we Bugsnax, Maneater en Destruction Allstars mogen ontvangen, deze maand is de gratis game de digital-only game Maquette. De kans is groot dat we ook de komende maanden nog PS5 games in de PS Plus selectie mogen verwachten. Nice!

Met de genoemde games kan je mooie games digitaal spelen met alle voordelen van dien. De games laden sneller en zien er beter uit dan hun PS4 evenknie. En met alle games digitaal geïnstalleerd wissel je in een oogopslag van game. Ideaal! Game on!