The Walking Dead seizoen 10 finale zal Commonwealth brengen

  The Walking Dead seizoen 10 finale moet nog altijd uitgezonden worden. De aflevering sluit het tiende seizoen niet alleen af, maar moet ook een verband breien tussen de serie en de films die er komen gaan. De serie belooft daarbij snel The Commonwealth te gaan introduceren.

  AMC

  De sprong die The Walking Dead daarmee maakt is enorm. In de comics komt The Commonwealth namelijk pas veel later voorbij. Nu volgt de serie de verhaallijn uit de comics niet exact, maar een dusdanig grote sprong is nog niet voorgekomen. Toch lijkt deze gemaakt te gaan worden, gezien we al één van de inwoners van The Commonwealth gezien hebben. De kleurrijke dame, Princess, die Ezekiel, Eugene en Yumiko tegenkwamen, komt namelijk uit deze groep.

  Volgens showrunner Angela Kang gaan we de rest van The Commonwealth dan ook snel zien. Kang vertelde dat de afsplitsing van Eugene en de anderen hier voornamelijk voor moet gaan zorgen:

  Natuurlijk hebben we deze nieuwe groep van vier met Princess, Ezekiel, Eugene en Yumiko, die op weg zijn en daar gaan we wat interessante twists zien.

  Angela Kang

  Naast The Commonwealth ook nog The Whisperers

  The Commonwealth is een groep van nederzettingen zoals ook Hilltop, Oceania en Alexandria dat zijn. Alleen is The Commonwealth vele malen groter met ruim 50.000 leden en vergevorderde technologie. De nieuwe groep belooft het verhaal een hele nieuwe kant op te stuwen en voor mooie wendingen te gaan zorgen volgens Kang.

  Naast The Commonwealth is de verhaallijn rondom The Whisperers in The Walking Dead nog niet klaar. De laatste aflevering liet ons zien dat Beta voor de deur van de groep staat en klaar is voor een flink gevecht. Hij heeft zelfs een leger aan walkers bij zich. Volgens Kang belooft dit een flinke strijd te worden, iets dat Negan acteur Jeffrey Dean Morgan ook al wist te vertellen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.