Seizoen 2 van deze bloedstollende Netflix zombieserie staat nu online!

News
woensdag, 23 juni 2021 om 17:30
netflix 5432181 1280f1650986205
Het zombievirus is in 2021 een ware genre geworden, waar vrijwel elke streamingdienst een serie of film heeft gerelateerd tot de enge monsters. Zo heeft Netflix er ook een paar in het aanbod staan, waar de bloedstollende Netflix zombieserie Black Summer er één van is. Deze serie heeft recentelijk een tweede seizoen gekregen, die nu te bekijken is.
Het eerste seizoen is in 2019 in première gegaan op Netflix, waarin we verschillende personages volgen aan de prille start van een grote zombie-uitbraak. In dit eerste seizoen van de zombieserie Black Summer volg je vaak om de paar minuten een ander personage, waardoor ook vaak de omgeving waarin de serie zich bevindt steeds verandert. Uiteindelijk moeten de personages samenwerken om te overleven in deze gruwelijke wereld om met hun geliefden herenigd te worden.
Het tweede seizoen op Netflix borduurt verder hierop, waar we kunnen zien dat personages uit het eerste seizoen terug zijn om een weg te vinden uit het apocalyptische Verenigde Staten. Nu bevinden ze zich niet in het ‘warme’ binnenland van de VS, maar in grote koude gebieden waar vijanden om de hoek te wachten staan om je af te knallen. Hiernaast komen zombies op je af als je ook maar een klein geluid maakt. Je kan niemand vertrouwen.
De cast van Black Summer bestaat onder andere uit Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee en Zoe Marlett.
Bekijk de trailer van Black Summer seizoen 2 hieronder:

Andere zombieseries/films op Netflix

Naast de bloedstollende zombieserie Black Summer staan er ook nog een hoop andere series en films op Netflix waar het draait om de ijzingwekkende monsters. Zo kun je The Walking Dead, Z Nation, Army of the Dead, Kingdom, Zombieland Double Tap en nog veel meer bekijken op Netflix.
Ben jij van plan Black Summer seizoen 2 te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws