Disney+ serie WandaVision had toch rol voor Doctor Strange!

  Aan de start van 2021 hebben we kunnen genieten van Disney+ serie WandaVision. Hoewel we Scarlet Witch in al haar glorie konden bekijken, was er origineel een rol weggelegd voor MCU held Doctor Strange. Waarom kwam hij niet opdagen in de serie?

  Disney+

  Het verhaal van WandaVision was ongeveer twee maanden geleden afgelopen. De Disney+ serie genereerde veel succes en was voor een periode zelfs de populairste serie van dat moment. Ook konden we hierna genieten van The Falcon and The Winter Soldier en alle andere Marvel series die er nog aankomen. Nu maakt Marvel Studios president Kevin Feige aan Rolling Stone een aantal dingen bekend over Doctor Strange en zijn rol in WandaVision.

  Doctor Strange uit WandaVision geschreven

  Zo heeft Kevin Feige aangekondigd dat Doctor Strange in de seizoensfinale van WandaVision zou verschijnen, maar dat dit uiteindelijk eruit werd geschreven omdat dit beter was voor de serie.

  Zo zegt hij in het interview met Rolling Stone dat de rol van Doctor Strange in de Disney+ serie de rol van Wanda wegnam en dat dit het laatste was dat Marvel wilde doen. Uiteindelijk wilde Marvel Studios dus dat de serie volledig om Wanda zou draaien en niet een leidraad zou zijn naar Doctor Strange: The Multiverse of Madness.

  Hoewel Strange geen verschijning maakte in WandaVision, zorgde dit er wel voor dat er veel herschreven moest worden voor Multiverse of Madness. In deze film komt Wanda Maximoff ook voor, waar zij hoogstwaarschijnlijk de MCU Multiverse gaat ontdekken met Doctor Strange. Deze Multiverse kan leiden tot een grote uitbreiding van het MCU met tientallen nieuwe superhelden, zoals Wolverine of Deadpool.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.