What If...? poster toont Guardians of the Multiverse

  Op Twitter is er een foto verschenen van een nieuwe What If…? poster, waar een alternatieve groep superhelden genaamd de Guardians of the Multiverse op staan. Wat betekent dit precies voor het MCU?

  Marvel

  De nieuwe animatieserie What If…? komt na The Falcon and the Winter Soldier en Loki te verschijnen op Disney+. In elke aflevering kunnen we een verhaal bekijken dat in een alternatief universum van de MCU geschiedenis plaatsvindt. Toch toont de nieuwste poster aan dat deze verhalen uiteindelijk een groter plaatje vormen voor de Marvel Multiverse dan eerder werd gedacht.

  De What If...? Guardians of the Multiverse poster

  Op de poster kunnen we Uatu als The Watcher zien, maar ook alternatieve superhelden zoals Peggy Carter als Captain Britain, T’Challa als Star-Lord, Erik Killmonger, Gamora, Black Widow, Doctor Strange en een alternatieve vorm van Thor.

  Door het zien van deze Guardians of the Multiverse poster is de kans groot dat The Watcher door de MCU Multiverse aan het reizen is om een team van superhelden samen te stellen. Hoogstwaarschijnlijk de superhelden die we in het eerste seizoen van What If…? gaan zien.

  Uatu The Watcher is een almachtige die kosmische krachten bezit zoals telekinesis en telepathie. In de comics had hij gezworen zich niet te bemoeien met het universum. In What If…?, waar hij de verteller is van alle alternatieve verhalen, gaat dit toch een stuk anders worden als we de poster mogen geloven.

  In Doctor Strange: Multiverse of Madness worden we geïntroduceerd aan de Marvel Multiverse. In What If…? wordt daar sowieso ook op ingespeeld, maar gaat het zelfs nog een stukje verder dan we dachten. Misschien zien we dit team zelfs ooit terug in een live-action Marvel-film?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.