WandaVision zorgt voor spin-off op Disney+

  Laten we het erover eens zijn dat WandaVision een extreem goede serie is, waar iedere Marvel-fan wel van kan genieten. In de serie was het natuurlijk vooral aan Wanda om in de schijnwerpers te staan, maar daar komt misschien wel heel snel verandering in.

  Marvel Studios

  De website Giant Freakin Robot heeft kortgeleden vertrouwde informatie ontvangen over verschillende films en series, waaronder een mogelijke spin-off van WandaVision. Het gaat hier namelijk om een spin-off voor Vision zelf.

  Disney+

  WandaVision spin-off over Vision

  Dit is een zeer aannemelijk feit, aangezien we allemaal hebben gezien wat er met Vision gebeurde in de laatste aflevering van WandaVision. De manifestatie, gecreëerd door Wanda verdween toen de Nexus opgeheven werd, maar de 'White Vision' heeft nu alle herinneringen en gedachtes van de originele Vision.

  Dit karakter zat niet vast aan de Nexus en vloog dan ook weg toen hij de kans kreeg. Dit kwam gepaard met de woorden 'I am Vision'. Of we hier een spin-off van gaan zien is natuurlijk niet in steen gezet, maar we weten wel dat we hier maar al te zeker naar zouden gaan kijken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.