Guardians of the Galaxy 3 releasedatum onthuld

  In een nieuwe video van Marvel Studios, die op verschillende platformen is verschenen, kunnen we een terugblik zien op alle oudere Marvel films, maar kunnen we ook een kijkje nemen naar de allernieuwste films die Marvel gepland heeft al snel uit te brengen. Zo is de officiële Guardians of the Galaxy 3 releasedatum nu onthuld. Wanneer kunnen we deze film in de bioscoop verwachten?

  Disney/Marvel

  In de Marvel video krijgen we eindelijk een kijkje op de eerste beelden van de Eternals, waar sterren als Angelina Jolie en Richard Madden in spelen. We zien eindelijk de officiële titel van Black Panther 2, genaamd Wakanda Forever. Ook zien we beelden van aankomende releases zoals Black Widow en Shang-Chi, met allerlei releasedata die we voor het grootste deel al wisten, maar die van sommige ook gloednieuw zijn.

  Dit is de Guardians of the Galaxy 3 releasedatum

  In de nieuwe video zien we releasedata van nieuwe films zoals Guardians of the Galaxy en Ant-Man and the Wasp: Quantumania. De nieuwste Ant-Man film kunnen we 17 februari 2023 in de bioscoop verwachten. Het langverwachte Guardians of the Galaxy 3 verschijnt nu 5 mei 2023 in de bioscoop. Dit duurt dus nog een tijdje, maar we hebben nu wel veel nieuwe Marvel films om naar uit te kijken.

  Bekijk de nieuwste Marvel onthullingsvideo hieronder:

  Naast de nieuwste releasedata van Guardians of the Galaxy 3 en Ant-Man and the Wasp: Quantumania, zien we ook een aantal releasedata verschijnen van Marvel films waarvan we het al wisten. Dat zijn films zoals Eternals, die 5 november dit jaar in de bioscoop verschijnt en Thor: Love and Thunder, die we 6 mei 2022 kunnen bewonderen.

  Naar welke Marvel release ben jij nu het meest enthousiast voor? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.