Komt Wolverine terug in Deadpool 3?

  Deadpool 3 komt eraan, dat kregen we eerder vorig jaar eindelijk te horen. Uiteraard krijgen we Ryan Reynolds wederom te zien met een grote mond en in rood spandex. Op Twitter is er nu naar voren gekomen dat Hugh Jackman enige advies te bieden heeft voor zijn ‘frenemy’, en Jackman ziet een rol als Wolverine in Deadpool 3 wel zitten.

  Jackman deelde op Twitter een korte video waarin te zien dat een politieagent uit New York, genaamd John Dobkowski, Ryan Reynolds aanraadt om te zorgen dat Jackman gecast wordt als Wolverine voor het nieuwe deel van de Deadpool-franchise, ook al is het maar een korte cameo. Jackman ziet de cameo wel gebeuren voor de nieuwe Deadpool film, nu is het alleen wachten op de casting voor de nieuwe film.

  Krijgen we Wolverine ooit nog te zien?

  Hoewel de video meer als grap bedoelt is, is het nog niet zo’n slecht idee. In verschillende stripboeken zien de twee helden elkaar vaak genoeg, niet altijd op het goede been, maar ze hebben enige connectie met elkaar. Deadpool wordt een cross-over maniak in de MCU, dus een Wolverine cameo zou er erg goed bij kunnen passen.

  Om echt zeker te zijn van het idee, moeten helaas nog wachten en hopen dat het ooit waar wordt gemaakt. Deadpool 3 hoeven we ook niet snel te verwachten, de opnames vinden niet dit jaar plaats en we moeten dus zeker tot 2023 wachten tot we de film mogelijk te zien gaan krijgen. Hugh Jackman is in ieder geval klaar voor een cameo, nu alleen nog hopen dat het werkelijkheid wordt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.