Gaten Matarazzo heeft Stranger Things spin-off idee

News
vrijdag, 16 april 2021 om 8:00
verrassing releasedate stranger things seizoen 4 bekendf1618509731
Acteur Gaten Matarazzo, bekend van zijn rol als Dustin Henderson, ziet een Stranger Things spin-off over Dustin en Steve Harrington (Joe Keery) wel zitten. Hoe gaat dat er volgens hem uitzien?

Stranger Things spin-off van Dustin en Steve

In een interview met ET online sprak Stranger Things-ster Gaten Matarazzo over het aankomende seizoen en over de geruchten van een spin-off over Dustin en zijn vriend Steve. Deze vriendschap werd in seizoen 2 opgebouwd en zagen we in het derde seizoen terugkomen.
Matarazzo heeft niet bevestigd dat er een spin-off komt, maar hij ziet het idee ervan wel zitten. Zo zegt hij dat een Stranger Things spin-off een goed idee is, als het maar in een ander soort vorm gemaakt wordt dan de originele serie. Hij ziet bijvoorbeeld een spin-off zoals WandaVision gebeuren, of een vorm waarbij je op YouTube wekelijks een aflevering kan zien van het duo, waarin zij de raarste dingen beleven. Dit zou volgens hem variatie brengen in het Stranger Things-universum.
Of de spin-off er daadwerkelijk komt, is nog maar de vraag. Als het er echt aankomt, zal het er een stuk anders uitzien dan de originele Netflix serie.

Netflix' populairste serie?

Stranger Things seizoen 1 werd in 2016 uitgebracht. Sindsdien is het Netflix' meest beroemde serie tot nu toe geworden. Het vierde seizoen wordt ergens dit jaar nog uitgebracht. Naast Gaten Matarazzo en Joe Keery spelen mensen zoals Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin en natuurlijk Millie Bobby Brown grote rollen in de serie. Deze mensen gaan we ook weer terugzien in het vierde seizoen.