Stranger Things seizoen 4 wordt ambitieuzer dan ooit

News
vrijdag, 09 april 2021 om 11:30
stranger thingsf1625052589
Volgens Stranger Things-ster Gaten Matarazzo wordt seizoen 4 van de serie de engste tot nu toe. Het nieuwe seizoen is nog volop in productie en liep zware vertraging op vanwege de corona pandemie maar ook vanwege de grotere schaal in vergelijking met eerdere seizoenen.
Matarazzo, die Dustin speelt in de serie, verscheen woensdag op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon om te praten over Stranger Things seizoen 4 en zijn andere serie, Prank Wars. Fallon vroeg hem naar het langverwachte nieuwe seizoen en zei dat hij eerder al had gezegd dat het enger dan ooit zou worden. De acteur vertelde dat hij weggeblazen werd door het script van seizoen 4.
Stranger Things is natuurlijk altijd al spannend geweest, maar het lijkt erop dat ze voor het komende seizoen voor meer enge momenten gaan dan ooit. De serie is inmiddels dan ook al vijf jaar oud, en zal naarmate de acteurs opgroeien zelf ook volwassener worden.

Stranger Things seizoen 4 liep zware vertraging op

Net zoals veel andere shows liep Stranger Things hevige vertraging op. Dit kwam deels door corona, maar ook lijkt het erop dat het nieuwe seizoen ambitieuzer is dan ooit; voor het eerst wordt de show gefilmd op verschillende locaties in de VS en Europa. De hoeveelheid extra werk die erin gaat zitten betekent wel dat het langer duurt voordat seizoen 4 op Netflix verschijnt.
De vorige seizoenen riepen een groot aantal vragen op die het nieuwe seizoen zal moeten gaan beantwoorden. Komen Will en Eleven terug in het stadje Hawkins, of zullen de gebeurtenissen hen blijven achtervolgen? Komt Kali (Eight) uit seizoen 2 ooit nog terug, en wie zijn de andere negen kinderen op wie geëxperimenteerd is?

Populair Nieuws