Zo ziet de nieuwe Powerpuff Girls poster eruit!

News
vrijdag, 16 april 2021 om 9:00
powerpuff girlsf1618389410
De opnames van de live-action Powerpuff Girls zijn op dit moment in volle gang. We hebben al een gelekte foto kunnen zien van de set. Nu heeft The CW ook een officiële poster vrijgegeven van de serie, waarop we de drie hoofdpersonen zien schitteren.
De originele Powerpuff Girls animatieserie was van 1998 tot 2005 te zien op Cartoon Network. Deze serie ging over drie jonge meisjes met superkrachten. De nieuwe live-action CW serie wordt op dit moment in Atlanta gefilmd. De nieuwe serie gaat er iets anders uitzien dan de animatie. Zo volgt de serie de drie meiden nu ze volwassen vrouwen zijn die het vervelend vinden dat ze hun hele kindertijd hebben gespendeerd aan het bevechten van criminaliteit.

De nieuwe Powerpuff Girls poster

Op de nieuwe poster kunnen we een duidelijke blik krijgen op de drie hoofdpersonen genaamd Blossom, Bubbles en Buttercup. De poster laat ze zien wanneer ze volwassen zijn geworden en niet meer de kinderhelden van vroeger zijn. De superhelden worden gespeeld door Dove Cameron (Bubbles), Chloe Bennet (Blossom) en Yana Perrault (Buttercup).
De live-action serie van de Powerpuff Girls vernieuwt de franchise met moderne twists, maar respecteert ook de origins van de karakters. Professor Utonium, de fictieve maker en vaderfiguur van de Powerpuff Girls, wordt gespeeld door Donald Faison. Verder zien we Nicholas Podany als Mojo Jojo Jr.
Het script van de eerste aflevering is geschreven door Heather Regnier en Diablo Cody. Het duo produceert de serie ook, samen met Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden.