Days Gone PC release bekendgemaakt voor komende maand

News
vrijdag, 16 april 2021 om 7:00
vijf days gone features om naar uit te kijken 147813
Het is bekendgemaakt dat de brute open wereld van Days Gone eindelijk naar PC komt op de Epic Games Store en Steam. Wanneer is de Days Gone PC release precies?
Days Gone is een actiegame die een grote open wereld te bieden heeft vol hersenloze en wilde wezens. De game speelt zich af in de hoge woestijn van de Pacific Northwest in de VS, een paar jaar nadat een pandemie de wereld compleet op haar kop heeft gezet en de meeste normale mensen heeft gedood. In de nieuwe, getransformeerde wereld leven de resterende mensen met schaarse middelen. Geweld en moord zijn normale fenomenen geworden en wezens genaamd Freakers lopen rond in de wildernis.
In Days Gone speel je als Deacon St. John, een premiejager die als zwerver in de wildernis leeft. Jij en de motor zijn in dit spel beste vrienden. Voor Deacon is het een strijd om ervoor te zorgen dat hoop nooit sterft.

Days Gone PC release voor mei

Days Gone hebben we tot nu toe alleen nog op de Playstation 4 kunnen spelen. Nu heeft Sony Interactive Entertainment via de PlayStation Blog aangekondigd dat de game een release krijgt op PC. De datum dat de game op de Epic Games Store en Steam komt is 18 mei 2021.
Met de release op PC krijgt het spel ook verbeterde graphics, ondersteuning voor 21:9 ultrabrede monitoren en muis- en toetsenbordbediening. Voor echte pc-gamers is dit een lust voor het oog.
Ben jij van plan Days Gone op PC te spelen wanneer hij uitkomt? Laat het weten in de reacties!