Stranger Things brengt veranderingen voor Hopper

  Populair Starnger Things personage Jim Hopper, waarvan we aan het eind van seizoen 3 allemaal dachten dat hij overleden was, zal veranderd worden in het vierde seizoen. Dit geeft de acteur die hem speelt, David Harbour, aan. Hij zegt dat dit zijn favoriete versie van het personage is, die we al sinds de eerste aflevering van de serie kennen.

  Netflix

  David Harbour geeft in een interview met PEOPLE aan dat het een hele andere Jim Hopper zal zijn dan degene die we kennen. Zijn personage zal dan ook op een hele andere plek te vinden zijn dan in de eerdere seizoenen. Dit keer zal hij geen sherrif zijn die strijd voor gerechtigheid, maar een gevangene. Volgens Harbour zullen we dit seizoen echt gaan zien waar Jim Hopper van gemaakt is.

  Hij was toch dood?

  Julie vragen je nu misschien af hoe hij uberhaupt in seizoen 4 kan verschijnen, maar Stranger Things liet in een teaser voor het vierde seizoen zien dat Jim Hopper nog in leven was. Hij is in de teaser aan het werk voor een Russische organisatie, maar wat hij precies doet weten we nog niet. Wel weten we dat hij hier niet vrijwilligerswerk aan het doen is. Ook Harbour geeft nu aan dat hij een gevangene is van deze organisatie, waar we nog weinig van weten.

  Last van corona

  Ook de productie van seizoen 4 van Stranger Things wordt in de weg gezeten door de pandemie. Het seizoen dat in eerste instantie gepland stond voor een releasedatum in maart 2020, werd vanwege het coronavirus verplaatst. Dit was eerst naar september 2020 en toen naar januari 2021, wat ook zeker niet zal gaan lukken. De precieze releasedatum van seizoen 4 is momenteel nog onbekend.

  Wat verwachten jullie van de rol van Jim Hopper? En van de rest van seizoen 4 van Stranger Things?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.