Fortnite seizoen 5 finale wordt een singleplayer missie

News
woensdag, 10 maart 2021 om 10:00
schermafbeelding 2021 02 03 om 092112f1615364860
Het vijfde seizoen van Fortnite loopt bijna ten einde. 16 Maart is de start van seizoen 6 en dat brengt tevens de conclusie van dit seizoen. Toch wordt het een stuk anders dan andere finales. Wat kunnen we verwachten van het Fortnite seizoen 5 finale?
Nog een paar dagen en dan wordt het nieuwe seizoen gelanceerd. De conclusie van seizoen 5 wordt ook wel de Zero Crisis finale genoemd en is, volgens Epic, een singleplayer missie. Iets wat we in vorige seizoenen van Fortnite niet hebben kunnen beleven.

Fortnite seizoen 5 finale

Wanneer de nieuwste update van Fortnite seizoen 6 live gaat, brengt dat ook de epische conclusie van seizoen 5 met zich mee. Deze finale brengt het einde van Agent Jones’ missie, dat deel uitmaakt van de Zero Crisis finale. Epic zegt over deze finale dat het de realiteit verandert zoals we het nooit gezien hebben.
Zodra je de nieuwste update hebt geïnstalleerd en in Fortnite inlogt, kan je deze conclusie spelen wanneer je wilt. Dit is een complete verandering ten opzichte van vorige seizoensfinales. Zo waren de conclusies van afgelopen seizoenen live events, die je maar één of maximaal twee keer kon bijwonen en dat voor veel complicaties zorgde zoals overvolle servers. Fortnite-fans hadden hierover geklaagd en Epic heeft hier klaarblijkelijk naar geluisterd.
baby yoda fortnitef1615365219

Laatste kans voor Battle Pass

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe Battle Pass. Dit zorgt er wel voor dat je nog maar enkele dagen hebt om je Battle Pass af te ronden. Zo heb je nog een paar dagen om de Beskar missies en Mando’s Beskar pantser af te maken om de The Child Back Bling te krijgen op level 100.
Ook is het handig om je Battle Pass te levelen om 100 extra Crystal Styles te ontgrendelen. Dit bestaat uit drie schitterende stylen voor Reese, Mancake, Mave, Kondor en Menace.
Speel er nog even op los in seizoen 5 van Fortnite voordat het allernieuwste seizoen live gaat!