Fortnite Season 11 event vernietigt de game (zoals we die kennen)

  Het evenement rondom Fortnite season 11 heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. De game zoals we die de afgelopen twee jaar kennen is volledig verwoest. Het event heeft de volledige (en enige) map van Fortnite compleet opgeblazen.

  Het Fortnite Season 11 event luidt het einde in van Fortnite zoals we dat nu kennen. Het season 11 event dat afgelopen weekend plaatsvond heeft voor een grote schok gezorgd binnen de fanbase, want er is niets meer over van de game. De originele map is opgeblazen nadat een scala aan raketten impact maakten met de map. Het enige wat nu over is, is een zwart gat.

  Door de explosie werden spelers die het allemaal zagen gebeuren in de lucht gelanceerd vanaf waar men kon zien hoe het einde van Fortnite eraan kwam. Wanneer je nu probeert in te loggen kom je terecht bij het zwarte gat. Er is een easter egg gevonden waardoor je een minigame kunt spelen als je de klassieke Konami-code (up, up, down, down, links, rechts, links, rechts) invoert.

  Fortnite season 11 event live te volgen

  Wie naar het Twitter-account van Fortnite (zoals hierboven te zien) gaat, kan zien dat het Fortnite Season 11 event nog steeds bezig is. Rondom het zwarte gat verschijnen eens in de zoveel tijd nummers. Tot nu toe zijn de nummers 11, 146, 15, 62, 87, 14, 106, 2 en 150 gevonden, maar is het nog onduidelijk wat deze betekenen.

  Op Twitter zal je niet veel meer informatie rondom het Fortnite season 11 event vinden, want Fortnite heeft al haar Tweets verwijderd. Tevens zijn de afbeeldingen aangepast naar het zwarte gat. Voor nu is het nog niet duidelijk hoe lang dit evenement zal doorgaan in deze vorm, maar zodra we meer weten, houden we jullie op de hoogte.

  Dit artikel is op 30 juni 2020 bijgewerkt.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.