Fortnite krijgt Street Fighter personages

News
maandag, 22 februari 2021 om 11:00
fortnitexstreetfighterf1613984068
Epic Games weet fans opnieuw te verbazen met haar samenwerkingen. Eerst hadden we personages uit God of War, Halo, G.I.J.O, en nog veel meer. Nu is het iconische duo uit de Street Fighter games aan de beurt om hun moves te laten zien in Fortnite.
In plaats van hadoukens worden er snipers gebruikt. Ryu en Chun-Li komen naar de wereld van Fortnite. Fortnite staat ondertussen bekend om hu gigantische cross-overs in de game. Personages van verschillende films, series en games krijgen allemaal een plekje in de razend populaire Battle Royale. Nu krijgt ook Street Fighter een kans om deel te nemen aan actievolle shooter.
Naast alleen de nieuwe skins, komen er ook andere cosmetics in de game. Een nieuwe Glider, twee Pickaxes, extra Backpacks en nieuwe emotes die allemaal gerelateerd zijn aan de wereld van Street Fighter. Alles komt dus overeen met de Street Fighter games, emotes zijn welbekende moves uit de franchise en én een van de Backpacks is zelfs een Pickaxes komen overeen met levels uit de originele games. Eén van de Backpacks, is zelfs een Street Fighter game zelf.
Dus ga de strijd aan in Fortnite en... FIGHT!

Populair Nieuws