Fortnite Battle Pass voordelen - Verdubbel je plezier!

Article
woensdag, 27 juni 2018 om 14:23
fortnite battle pass voordelen verdubbel je plezier 134773 1
Vijf, vier, drie, dood. Weer niet kunnen winnen in Fortnite en dan zie je er ook nog uit als de standaard sloeber van een soldaat. Het doet je afvragen waarom je die speciale skin van de vijand niet hebt en als je over deze Fortnite Battle Pass voordelen leest, snap je waarom.
Fortnite is een fenomeen en daar kun je eigenlijk niet omheen. De game is gratis te spelen, maar wordt wel leuker als je ervoor betaalt. Dit komt door de Fortnite Battle Pass voordelen die de pas met zich meebrengt. Met de Battle Pass kun je 100 tiers bereiken die je allemaal bonussen opleveren.

5. Eén keer betalen

De Fortnite Battle Pass voordelen kunnen we het beste beginnen met dat je niet veel vaker dan één keer de pas hoeft te kopen. In Fortnite Battle Royale zijn er steeds seizoenen die tien weken duren en gedurende die tijd is één Battle Pass geldig. De Fortnite Battle Pass kun je voor 950 V-Bucks kopen, wat omgerekend 9,50 euro is.
Door flink te spelen hoef je dit bedrag gelukkig maar één keer aan te schaffen, want tijdens het spelen kun je V-Bucks verdienen. Als je maar genoeg speelt, verdien je genoeg om voor je voor het volgende seizoen alvast in te dekken. Hierdoor is de Battle Pass dus eerder een eenmalige inverstering dan dat je elke tien weken een kleine tien euro uit hoeft te geven.
134774

4. Speciale challenges

Een andere manier waarop de Fortnite Battle Pass de ervaring verrijkt, komt door de speciale challenges. Wekelijks worden er nieuwe challenges uitgebracht voor Fortnite die Battle Pass bezitters kunnen uitvoeren. Hierdoor verdienen ze punten, waardoor ze bijvoorbeeld in een hogere tier belanden.
De challenges leveren je namelijk sterren op die je helpen een hogere tier te bereiken. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld XP, nieuwe emotes of die eerder genoemde V-Bucks. Sommige van deze challenges kun je zelfs met z’n tweeën doen, zoals het vinden van een schatkaart.
134775

3. Exclusieve skins

Net als de V-Bucks die je kunt verdienen om opnieuw een Battle Pass te kopen, kun je dat ook doen met de exclusieve skins. Via hetzelfde Tier-systeem kun je als je een bepaalde tier bereikt een nieuwe skin unlocken. Deze skins kun je nergens anders krijgen en maken de Battle Pass echt speciaal.
Het geeft je een vorm van status, want wanneer je een potje Fortnite Battle Royale speelt kun je laten zien dat je uren geïnvesteerd hebt. Het kan zelfs een tactiek zijn waarbij je beginnelingen afschrikt. Misschien denken ze wel twee keer na voordat ze iemand met de hoogste Tier skin aanvallen, omdat ze weten dat die speler flink wat uurtjes in het spel heeft zitten.
134776

2. Geeft je geen voorsprong

Sommigen zouden dit zijn als een nadeel van de Fortnite Battle Pass, want je betaalt immers voor een speciale pas. Je zou dan verwachten dat het je beter maakt in het spel, maar dat is niet het geval. Je krijgt namelijk alleen toegang tot meer cosmetische opties.
Het is een groot pluspunt voor het spel, want zodra je iets kunt kopen waardoor je een gameplay voordeel krijgt ontstaan er problemen. De game wordt dan al snel gelabeld als pay-to-win en dat is iets wat je te allen tijde wilt vermijden. Het stigma rond dit soort games is op z’n zachts gezegd slecht en is voor velen de reden om een game niet meer te spelen.
Dat Fortnite er dan ook voor heeft gekozen om het bij cosmetische voorwerpen te houden is dan ook goed. Het pakt zelfs zo goed uit, dat verschillende, andere games het model hebben overgenomen. Games als Call of Duty Warzone en Rocket League doen namelijk precies hetzelfde.
134777

1. Beloningen zijn niet tijdelijk

De beloningen die je in Fortnite verdient, worden allemaal tijdens een bepaald seizoen verdient. Zo bevat het huidige seizoen, Fortnite Chapter 2 Season 4, een scala aan nieuwe skins. Je bent misschien wel bang dat je deze zuurverdiende skins kwijtraakt, maar dat is niet het geval.
Wanneer het seizoen voorbij is, behoud je alle skins die je dankzij de Battle Pass verdiend hebt. De exclusieve skins zijn dan van jou en in het volgende seizoen gewoon te gebruiken, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wanneer het volgende seizoen begonnen is, kun je dus stijlvol voor de Victory Royale gaan.

Dit zijn de beste Fortnite Battle Pass voordelen!

Deze Fortnite Battle Pass voordelen maken de speciale pas meer dan waard. Laat ons weten wat jij van de Fortnite Battle Pass vindt! Als je er al één hebt, vergeet dan ook vooral niet om te lezen over de challenges die deze week naar het spel komen.
Dit artikel is op 27 augustus bijgewerkt.

Populair Nieuws