Komt Predator naar Fortnite seizoen 5?

  Fortnite heeft elk seizoen een geheime skin, waar traditiegetrouw wat easter eggs voor te vinden zijn. In Fortnite seizoen 5 hint Epic Games op de komst van een wel hele brute gast. Predator lijkt namelijk naar Fortnite seizoen 5 te komen als we de hints mogen geloven.

  Epic games

  In een YouTube-video van GillyJWG worden alle hints over de secret skin uit Fortnite seizoen 5 op een rijtje gezet. Deze hints draaien er niet omheen dat Predator wel eens naar de game zou kunnen komen. Ze zijn overduidelijk gericht op het buitenaardse wezen uit de films.

  Zo komen er hints voorbij in de code van Fortnite versie v15.20, zoals een graffiti en een banner waarop de Predator te zien zijn. Verder is er ook een mail opgedoken van Epic naar content creators met daarin de tekst 'Het bos beweegt... Er is daar iets! De geheime Battle Pass outfit kruipt dichterbij en laat hints achter in de Stealthy Stronghold over wie hij is en wat hij plant.'

  De Stealthy Stronghold ligt in een jungle-achtig gebied en daar is een neergestorte helikopter te vinden (net als in de Predator-films). Verder kun je op de deuren van de heli aanwijzingen vinden dat er een Predator aan zit te komen.

  Check de video met alle hints hieronder:

  Predator niet de enige bekende in Fortnite seizoen 5

  Epic Games heeft in Fortnite seizoen 5 een heleboel bekenden naar de game gehaald. Zo zagen we Kratos, The Mandalorian en meer karakters verschijnen. Sowieso bevat Fortnite een heel legioen aan bekende karakters, waarbij Predator niet zou misstaan. De game krijgt regelmatig updates waarin van alles verandert zoals uitdagingen en missies om te voltooien. Op die manier blijft het spel telkens weer interessant.

  Epic Games heeft verder nog niets bevestigd over de komst van Predator in Fortnite seizoen 5.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.