Enola Holmes sequel bij Netflix in de maak met Henry Cavill en Millie Bobby Brown

News
maandag, 17 mei 2021 om 15:30
eh 14740 rf1621236247
Millie Bobby Brown en Henry Cavill keren terug als Enola Holmes en Sherlock Holmes in de nieuwste Enola Holmes sequel. Deze wordt op dit moment gemaakt door Netflix en is het vervolg op het populairste eerste deel. Wanneer het tweede deel uitkomt is nog niet bekend.
Dit grote nieuws is bekendgemaakt door Variety. Het eerste deel werd in 2020 enorm goed ontvangen door Netflix-kijkers, waardoor een Enola Holmes sequel niet kon achterblijven. Het tweede deel wordt geregisseerd door Harry Bradbeer en geschreven door Jack Thorne, waar Millie Bobby Brown ook heeft geholpen met het produceren en dit ook gaat doen voor het tweede deel. De sequel wordt gemaakt en geproduceerd door Legendary, in samenwerking met Netflix.

Henry Cavill en Millie Bobby Brown keren terug in Enola Holme sequel

Het populaire eerste deel kwam in 2020 uit, waar we castleden zoals Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Louis Partridge in zagen verschijnen. De Stranger Things-actrice en de Superman-acteur kunnen we nu ook weer terugverwachten in de Enola Holmes sequel.
Millie Bobby Brown is klaar om nieuwe mysteries als de tiener-detective te onderzoeken. Henry Cavill keert terug als Enola’s grote broer Sherlock Holmes in het nieuwe avontuur. De populaire reeks geeft een vrouwelijke twist op het wereldberoemde verhaal van detective Sherlock Holmes en zijn briljante familie, waar Enola Holmes deel van uitmaakt.
Netflix film Enola Holmes is gebaseerd op de populaire boekenreeks Enola Holmes Mysteries van Nancy Springer, waar verschillende verhalen vertelt worden over Sherlock Holmes’ rebelse zus die, net zoals haar oudere broer, een gave heeft om de grootste mysteries op te lossen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties