Sherlock Holmes 3 film met Robert Downey jr. uitgesteld

  Als je jezelf aan het verheugen bent op het volgende deel in de Sherlock Holmes franchise moet je nog iets langer wachten. De film Sherlock Holmes 3 is namelijk uitgesteld tot 2021. De film moest eigenlijk op 25 december 2020 in de bioscoop komen.

  Warner Bros. Entertainment Inc

  Warner Bros maakt nu bekend dat de Sherlock Holmes 3 film nu op 22 december 2021 in de bioscopen zal draaien. De productiemaatschappij heeft niet aangegeven waarom de film is uitgesteld. Robert Downey jr en Jude Law keren wederom terug als Sherlock Holmes en John Watson.

  Het script van de nieuwe film ligt in handen van Chris Brancato. Hij heeft onder andere gewerkt aan de series Narcos en Hannibal. Het is nog onbekend wie de film regisseert, maar het gerucht gaat dat Guy Ritchie, de regisseur van Sherlock Holmes en Sherlock Holmes: A Game of Shadows, terugkeert om ook de regie van het derde deel in handen te nemen.

  Sherlock Holmes 3 film de volgende in een lange lijn

  Het personage van auteur (Sir) Arthur Conan Doyle is al vele malen verfilmd. Zo speelt Ian McKellen in Mr. Holmes een oude en gepensioneerde Sherlock. In Holmes & Watson wordt het verhaal van de twee mannen met een humoristische toon verteld. Will Ferrel kruipt hierbij in de huid van de detective en kompaan John Watson wordt gespeeld door John C Reilly. Ten slotte zijn er ook nog de films met Robert Downey jr.

  In 2010 begon de BBC ook nog met een serie over het personage. In de serie Sherlock neemt Benedict Cumberbatch de rol van Sherlock Holmes op zich. Hij wordt daarin bijgestaan door Martin Freeman die John Watson speelt. De serie wordt door veel mensen geprezen. Het meest recente seizoen stamt alweer uit 2017 en is op Netflix te zien.

  De volgende Sherlock Holmes film komt dus op 22 december 2021 uit. Fans van Robert Downey jr hoeven niet lang te wachten om hem in actie te zien. Op 24 april is hij als Iron Man te bewonderen in Avengers Endgame. Afgelopen december kwam de Avengers Endgame trailer uit. Liefhebbers van Jude Law kunnen hem zien in Captain Marvel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.