Tip: Undercover-film Ferry nu te zien op Netflix

News
vrijdag, 14 mei 2021 om 11:00
dscf1881f1621424264
De eerste film op basis van hitserie Undercover, Ferry, is nu te zien op Netflix. De film vertelt het achtergrondverhaal van Ferry Bouman die we vooral kennen als de schurk uit de serie Undercover.
Het is een mooie dag voor fans van de populaire Netflix-serie Undercover, want de eerste film op basis van de serie is nu te zien bij Netflix. Dan hebben we het natuurlijk over de film Ferry, die wat achtergrond geeft aan het leven van Ferry Bouman, toch wel de grote schurk in de serie Undercover. In de film komen we te weten hoe Ferry op zijn plekje in Brabant terecht is gekomen en wat zich allemaal daarvoor heeft afgespeeld.
Natuurlijk vertolkt Frank Lammers weer de rol van Ferry Bouman en zien we Elise Schaap weer in de rol van Danielle. In de serie draagt Danielle natuurlijk de achternaam Bouman, maar in de film is dat nog niet zo. De film op Netflix laat namelijk het moment zien dat de twee iconische personages elkaar leren kennen en hoe ze verliefd op elkaar worden. Als je de serie hebt gekeken weet je dus wel hoe het afloopt, maar het is altijd wel leuk om te zien hoe zoiets tot stand is gekomen.

Undercover-film Ferry nu te zien op Netflix

Liefhebbers van de Undercover-serie zaten natuurlijk al een paar maandjes te wachten op Undercover-film Ferry, maar nu ze de film eindelijk kunnen zien op Netflix, zullen ze al gauw weer verlangen naar het volgende seizoen van Undercover. Het derde seizoen van de populaire serie is gelukkig al bevestigd, samen met de aankondiging dat we in het derde seizoen weer meer Ferry mogen verwachten. Vorig jaar werd er ook nog een experiment gehouden met het tonen van Undercover op TV, maar of ze dat met de film gaan doen is nog maar even de vraag.