‘Nieuwe Pokémon Presents gepland voor juni: releasedata onthullingen’

News
maandag, 17 mei 2021 om 15:00
new pokemon snapf1659705519
Een solide leaker heeft op Twitter onthuld dat er aankomende juni een nieuwe Pokémon Present gepland staat. In deze presentatie kunnen we hoogstwaarschijnlijk releasedata verwachten van zowel Pokémon Unite als Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.
KeliosFR op Twitter heeft de nieuwste Pokémon Presents voor aankomende juni aangekondigd. De Twitter-gebruiker heeft al meerdere dingen geleaked die uiteindelijk waar bleken te zijn, zoals de bekendmaking van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl en heeft eerder dan gepland gameplay getoond van deze remakes, die later ook tijdens de Pokémon Presents te zien was.
Volgens KeliosFR krijgen we de Pokémon Presents in begin juni voorgeschoteld, waarin we releasedata krijgen van Pokémon Unite, Brilliant Diamond, Shining Pearl en hiernaast nog een aantal andere bekendmakingen.

De onthullingen van de afgelopen Pokémon Presents

In de laatste Pokémon Presents die in februari dit jaar plaatsvond, konden we de onthullingen zien van de Diamond en Pearl remakes, maar kregen we ook een kijkje op de nieuwste open-world Pokémon game genaamd Legends: Arceus. Of we in de nieuwste Presents een nieuw kijkje krijgen op de open-world game is niet zeker, maar die kans is er wel. Als dit waar blijkt te zijn, is het interessant om te zien hoe de open wereld van Legends: Arceus er nou echt uitziet en wanneer de game nu precies uitkomt.
Ben jij enthousiast voor de nieuwste presentatie? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws