De eerste Stranger Things seizoen 4 trailer is hier

News
donderdag, 06 mei 2021 om 15:30
stranger things season 3f1628013618
Stranger Things seizoen 4 is eindelijk hier. De sciencefiction/horrorserie is een enorme hit op Netflix en het is een lange tijd stil geweest over het nieuwe seizoen. Op Twitter is nu de eerste Stranger Things seizoen 4 trailer gedeeld over het nieuwe seizoen, maar die is nog lekker vaag.
Op het account van de Stranger Things zelf werden wel vaker korte en flitsende teasers gegeven, maar nu is er een trailer gedeeld die wel heel vaag is. Het bekende lab waar Eleven zat wordt getoond terwijl veel kleine kinderen te zien zijn en allemaal gekke tests. Op het einde zien we kort Eleven en vraagt iemand of ze luistert.
Wat we precies moeten verwachten in het nieuwe seizoen is ook nog niet geheel bekend. Het enige wat we meerdere keren voorbij hebben zien komen van verschillende acteurs en actrices is dat seizoen 4 enorm duister gaat worden.

Is Stranger Things seizoen 4 dit jaar te zien?

Het is nog altijd onduidelijk wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten op Netflix. Door de coronapandemie kwamen opnames compleet stil te liggen en heeft het voor meerdere vertragingen gezorgd. De opnames worden nog steeds uitgevoerd en het is dan ook nog onduidelijk of dat we het seizoen dit jaar nog te zien krijgen.
De kans dat het pas 2022 wordt, is veel groter. Een goede film of serie wil je tenslotte niet gehaast afronden om het dat zelfde jaar nog te brengen bij de fans. Hopelijk krijgen we vanmiddag meer duidelijkheid op een mogelijke datum.

Populair Nieuws