Steampagina van PlayStation Studios hint naar meer content

News
maandag, 17 mei 2021 om 16:00
days gone aanbieding alleen vandaag hoge korting bij bol com 151495f1621248031
Onlangs is er een Steam-pagina online gegaan van PlayStation Studios. Nu geeft deze pagina alleen aan dat er nog veel meer games aankomen dan dat Sony in eerste instantie heeft doorgegeven aan de gebruikers.
Op Steam kunnen uitgevers en ontwikkelaars een eigen store-pagina krijgen wanneer zij games verkopen op het gigantische platform. Deze pagina geeft vervolgens de verschillende producten weer van het betreffende bedrijf en er staat vaak een korte beschrijving over de games en dlc op deze pagina.
Alleen het vreemde en opvallende is nu dus dat de PlayStation Studios-pagina, geen 24 artikelen toont, maar 41 artikelen. Op het moment zouden de 24 zichtbare games en DLC gaan over, Horizon Zero Dawn, Predator: Hunting Grounds, Helldivers, Days Gone en diverse uitbreidingen, maar wat houden nou die resterende 17 games in?

Meer exclusieve games naar PC

Sony heeft al eerder in het jaar vermeldt dat het bedrijf meer PlayStation exclusive titels wil uitbrengen op PC, om zo meer spelers te kunnen bereiken en natuurlijk ook om zo een deel van de ontwikkelingskosten te kunnen financieren.
Dat er dus meer games aankomen is al een tijdje duidelijk, maar dat het er ook zoveel zijn, of in ieder geval een aantal titels met DLC erbij, is erg interessant. Het is nu alleen nog afwachten tot de volgende onthulling van welke game er naar PC gaat komen. Voor nu kunnen PC-spelers in ieder geval genieten van de unieke zombie-game Days Gone. Deze is vanaf 18 mei te spelen op Steam!

Populair Nieuws