Update - De Xbox & Bethesda E3 2021 showcase is op 13 juni

  De E3 2021 komt steeds dichterbij. We weten al dat er veel uitgevers present zijn tijdens dit evenement, zo ook Microsoft. Aangezien Microsoft eigenaar is van zowel Xbox als recentelijk Bethesda, kunnen we een hoop verwachten van deze presentatie. Nu lijkt het erop dat de E3 2021 Microsoft presentatie 13 juni plaatsvindt.

  Update - Xbox & Bethesda E3 2021 showcase onthuld

  Het is dan eindelijk officieel. Microsoft en Bethesda hebben bekendgemaakt dat 13 juni officieel de dag is waarop haar E3 2021 persconferentie gehouden wordt. De show gaat om 19.00 uur Nederlandse tijd van start. In de tweet hieronder kun je de aankondiging zelf terugzien.

  Oorspronkelijke bericht hieronder:

  Volgens VentureBeat-journalist Jeff Grubb wordt de Microsoft presentatie, waar Xbox en Bethesda bijhoren, 13 juni gehouden. Dit kondigde hij aan tijdens een recente livestream. Ook al is dit nog niet bevestigd, lek Grubb vaker informatie uit dat later correct blijkt te zijn.

  Ook kondigt de journalist aan dat Microsoft de datum en tijd van de E3 2021 presentatie later deze week aan gaat kondigen. Volgens Grubb wordt deze presentatie voor Amerikanen ergens in de ochtend van 13 juni gehouden, waardoor het in Nederland in de middag of begin avond te zien is.

  E3 2021 Microsoft presentatie bekendmakingen

  De nieuwe E3 2021 Microsoft presentatie belooft veel aan te bieden. Alhoewel niet zeker is wat er wordt aangekondigd, zijn er een paar titels waarvan veel mensen het willen zien, zoals Halo Infinite, Starfield en Forza Horizon 5, waarvan geruchten zeggen dat die er ook aankomt. Toch moeten we de daadwerkelijke presentatie afwachten om te kijken wat er wordt aangekondigd.

  E3 2021 vindt dit jaar volledig digitaal plaats, zonder enig publiek. Wel zullen veel uitgevers aanwezig zijn zoals Nintendo, Square Enix, Bandai Namco en SEGA. Het evenement vindt plaats vanaf 12 juni en duurt tot en met 15 juni, waar tientallen nieuwe titels worden aangekondigd.

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.