'Battlefield 6 trailer compleet gelekt op Reddit'

News
donderdag, 27 mei 2021 om 9:45
battlefield 6 headerf1622210501
De Battlefield 6 trailer lijkt compleet te zijn gelekt, al melden sommige bronnen dat het mogelijk niet de trailer is die DICE gaat gebruiken voor de officiële onthulling. Op Reddit zijn de beelden van eerdere leaks samengevoegd van wat de trailer van de nieuwe game lijkt te zijn. Wel bevestigt de trailer een groot aantal eerdere geruchten.
De Battlefield 6 trailer, die nu op Reddit via deze link te vinden is, is een productie van alle beelden die eerder rondom Battlefield 6 zijn gelekt. Dit betekent dat er ook een vervelende zwarte balk te zien is. De trailer is flink opgepoetst, waarbij de beste versie van Mikalton komt. Als je gevoelig bent voor lichtflitsen en/of epilepsie hebt, wordt het dan ook afgeraden om de beelden te bekijken.
Het slechte nieuws aan de trailer is dat de beelden die in de trailer te zien zijn eigenlijk niet nieuw zijn. Het zijn slechts beelden van eerdere leaks die samen zijn gevoegd. Op Reddit wordt dan ook geclaimd dat de trailer nooit voor het publieke oog bedoeld was. Daar zal in de komende weken meer duidelijkheid over komen, want EA en DICE zijn van plan om de game in juni te onthullen.

Gelekte Battlefield 6 trailer met een korreltje zout nemen

Vermoedelijk betreft de bovenstaande trailer een concept trailer die mogelijk voor investeerders gebruikt is. DICE maakt gebruikelijk haar games bekend met een grote in-engine trailer, waarna een paar weken later gepronkt wordt met nieuwe gameplay. Uiteindelijk hoeven we dan ook niet lang meer te wachten om te zien of dit wel de officiële trailer voor Battlefield 6 betreft.
DICE hint namelijk al een tijdje dat de onthulling voor juni op de planning staat. In die maand wordt ook E3 2021 gehouden en staat Summer Game Fest ook nog eens op de planning.