'Forza Horizon 5 locatie mogelijk gelekt door Hot Wheels'

News
dinsdag, 25 mei 2021 om 13:30
forza horizon 4f1619599041
Speelgoed geeft wel vaker het een en ander weg van films, series of games. Nu ook is het weer feest en heeft een nieuwe set van Hot Wheels de mogelijke locatie weggegeven van de nieuwe racegame, Forza Horizon 5. De nieuwe locatie zou overeenkomen met de geruchten die al langer rondgaan, namelijk dat de game in Mexico plaats gaat vinden.
Een gebruiker op Instagram T-Hunted heeft een afbeelding van de nieuwe speelgoed auto eerder deze week geplaatst, waarbij een Porsche 911 GT3 RS te zien is op een woestijn. Dit lijkt in eerste oogopslag niet heel bijzonder, maar als we wat verder op de materie induiken dan komen al snel de geruchten van de mogelijke locatie naar boven. De auto lijkt namelijk in een woestijnachtige omgeving te staan en de geruchten over de nieuwe locatie van Forza Horizon 5 gingen over het algemeen over Mexico en een groot deel woestijnen, wat nu dan ineens wel erg goed overeenkomt.

Pas op E3 krijgen we zekerheid over de locatie

Natuurlijk is het maar speculatie en gokwerk en moeten we nog wel enige tijd wachten voordat we met zekerheid kunnen zeggen waar de nieuwe open-wereld racegame zich af gaat spelen. Over een aantal weken is het tijd voor het tijd voor E3 2021 en we krijgen hier misschien wel meer informatie over de nieuwe game van Forza Horizon.
We hebben nu in ieder geval een mogelijke draad over waar de game zich af gaat spelen, maar vooralsnog, neem de informatie met een flinke korrel zout.