Google Pixel 5a release komt in augustus

News
donderdag, 01 juli 2021 om 11:00
google pixelf1582629971
De Google Pixel 5a release staat gepland voor augustus. Zo meldt Bloomberg. Tevens blijkt dat het toch nog wel wat langer gaat duren voordat de telefoon in Nederland verkrijgbaar is. De release staat in eerste instantie namelijk alleen voor de VS en Japan gepland.
Hoewel een exacte releasedatum nog niet bekend is rondom de Google Pixel 5a release, moet de telefoon toch zeker uitkomen in augustus 2021. Eerder dit jaar werd in april al bevestigd door Google zelf dat het bedrijf bezig was met een opvolger voor de Google Pixel 4a. De 5a zou naast een officiële onthulling ook direct in augustus op de markt moeten komen.
Wel zou de nieuwe Pixel-telefoon eerst alleen in de Verenigde Staten en Japan verschijnen voordat de telefoon naar andere regio's komt. Wanneer de andere regio's de telefoon kunnen verwachten is nog niet precies duidelijk. Daarvoor moeten we wachten tot de onthulling van de telefoon zelf.

Google Pixel 5a specs al gelekt

Wel zijn er al details bekendgemaakt over de specificaties van de telefoon. Die zijn namelijk al gelekt. De telefoon wordt voorzien van een 6.2 inch OLED-scherm met een punchhole camera voorop. Een vingerafdrukscanner wordt op de achterkant van de telefoon geplaatst, net als een dubbele hoofdcamera. De telefoon krijgt daarnaast een Snapdragon 765G processor en moet rond de 400 dollar gaan kosten.

Populair Nieuws