Dit zijn alle Star Wars Celebration aankondigingen!

News
maandag, 30 mei 2022 om 11:00
Star Wars-fans hadden het de afgelopen dagen goed. Star Wars Celebration was namelijk terug en zoals verwacht was er een aardig aantal aankondigingen. Al het grote nieuws vind je hier!

Andor krijgt releasedatum en trailer

Er is een eerste trailer voor de serie Andor. Deze serie, die een soort spionage-thriller in de Star Wars-wereld is, begint op 31 augustus op Disney+. De eerste twee afleveringen komen tegelijk naar Disney+ en het eerste seizoen telt twaalf afleveringen.

Star Wars Jedi: Survivor komt in 2023

We horen al een paar weken allerlei geruchten over het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. Het zou Star Wars Jedi: Survivor heten en in 2023 komen. Dat blijkt allemaal waar te zijn en er is nu ook een teaser voor de game.

Ahsoka komt in 2023 en heeft Rebels-personages

De serie Ahsoka is pas een paar weken in productie, maar er was opvallend veel over te melden. Het grote nieuws is dat alles er naar wijst dat de serie een vervolg is op Star Wars Rebels. Zo is bevestigd dat Natasha Liu Bordizzo de rol van Sabine Wren zal vertolken.

Skeleton Crew

De line-up van Star Wars-series is weer gegroeid, want er is een nieuwe aangekondigd met de naam Skeleton Crew. Deze wordt gemaakt door Spider-Man regisseur Jon Watts en heeft een hoofdrol voor Jude Law. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor een groep kinderen, maar daarmee is het niet per se een kinderserie.

The Mandalorian seizoen 3 komt later

Het leek tot voor kort waarschijnlijk dat The Mandalorian seizoen 3 weer op zijn vertrouwde plek in het najaar zou verschijnen. Het derde seizoen komt alleen ietsje later, namelijk in februari 2023. Tijdens Celebration waren er beelden te zien, maar die zijn niet publiek vrijgegeven

The Bad Batch seizoen 2 arriveert dit jaar

Er mag dan geen Mandalorian zijn dit najaar, maar we krijgen wel een serie te zien. The Bad Batch begint namelijk aan zijn tweede seizoen. Er is een trailer getoond, met daarin wat bekende gezichten, zoals de Jedi Youngling Gungi en Commander Cody.

Tales of the Jedi

Wie van Star Wars-animatie houdt, heeft een hoop om naar uit te kijken. Details over Tales of the Jedi zijn namelijk ook uit de doeken gedaan. Deze serie heeft zes korte afleveringen en duikt in de levens van Ahsoka Tano en Count Dooku.

Star Wars Visions

Het is hier en daar wat onder de radar geglipt, maar Star Wars Visions krijgt ook een tweede seizoen. Dat wil zeggen dat er weer nieuwe anime-shots komen. Deze verschijnen in het voorjaar van 2023.

Knights of the Old Republic 2 komt naar Switch

Nog niet al te lang geleden verscheen Knights of the Old Republic op Nintendo Switch. Het tweede deel komt daar zeer snel achteraan, namelijk op 8 juni. Deze versie van de game krijgt ook eerder geschrapte content. Over de aankomende remake van de eerste game is geen nieuws.

Indiana Jones 5 en Willow

Lucasfilm heeft ook nog wat non-Star Wars projecten in het vat, waarvoor ook een gaatje is gevonden op Star Wars Celebration. Indiana Jones 5 heeft een releasedatum voor de zomer van volgend jaar. De serie Willow verschijnt op 30 november van dit jaar en kreeg een trailer.

Populair Nieuws