‘Dit is de titel van het Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg’

News
vrijdag, 13 mei 2022 om 12:00
fallen order 3f1573761309
We weten al enige tijd dat Star Wars Jedi: Fallen Order een vervolg krijgt. Maar details over Star Wars Jedi 2 zijn nogal schaars. Maar nu weten we mogelijk de titel, dankzij een bekende en vaak betrouwbare insider.
We konden er al een tijd lang vanuit gaan dat er een vervolg kwam op Fallen Order. Hoewel dat eerder dit jaar eindelijk formeel bevestigd werd (samen met twee ander Respawn-games), moet de game nog een volwaardige onthulling krijgen. Toch heeft insider Jeff Grubb al een interessant detail gehoord: de titel.
We hoorden onlangs dat het vervolg op Fallen Order mogelijk die naam niet meer gaat dragen. Toen waren er geen berichten over hoe Star Wars Jedi 2 dan wel gaat heten. Jeff Grub beweert nu dat de game Star Wars Jedi: Survivor heet.
Die titel lijkt enigszins te kloppen met de afloop van Fallen Order. In die game komt de jonge Jedi Cal Kestis weer op de radar van het keizerrijk, nadat hij zich jaren had schuilgehouden. Met het keizerrijk op je hielen zal overleven een belangrijke prioriteit zijn.

Wanneer verschijnt Star Wars Jedi 2?

Volgens de laatste berichten staat Star Wars Jedi 2 op de planning voor 2023. Een release voor Xbox One en PS4 zou achterwege worden gelaten. Naar alle waarschijnlijkheid horen we dit jaar nog meer over de game.