'Call of Duty Modern Warfare 2 krijgt exclusieve PSVR 2-modus'

News
maandag, 30 mei 2022 om 10:30
modern warfare 2 2022f1651216285
We kunnen mogelijk oorlog in VR gaan beleven. Naar verluidt zal Call of Duty Modern Warfare 2 namelijk een exclusieve modus voor de PSVR 2 krijgen.
Door de jaren heen hebben Activision Blizzard en Sony nauw samengewerkt als het aankomt op exclusieve content voor de Call of Duty-games. Die samenwerking lijkt ten einde te komen met de naderende overname van Activision Blizzard door Microsoft - zo is de uitgever ook al verdwenen van de lijst met partners van Sony.
Toch wordt er mogelijk nog wel exclusieve content gemaakt voor de PlayStation voor Call of Duty Modern Warfare 2, wat dan de laatste onafhankelijke Call of Duty zal zijn. Volgens WhatIfGaming zal de game namelijk een exclusieve modus voor de PSVR 2 krijgen, de next-gen Virtual Reality-bril van Sony.
In de modus zouden spelers de controle krijgen over een Tier 1-operator. Verdere details over de mogelijke modus zijn nog niet gedeeld door de publicatie.

Aankondiging op State of Play?

Eind vorige week heeft Sony een nieuwe State of Play aangekondigd, waarbij er aandacht zal zijn voor de verschillende games voor de PSVR 2. Mogelijk kan de modus daar worden aangekondigd door de uitgever.
Wat alleen een obstakel kan vormen voor de modus in Call of Duty Modern Warfare 2 is de releasedatum van de PSVR 2. De release van Modern Warfare 2 staat namelijk gepland voor 28 oktober. De nieuwe VR-bril van Sony heeft alleen nog steeds releasedatum en er zijn bericht dat het apparaat pas ergens in 2023 zal uitkomen.

Populair Nieuws