Star Wars Knights of the Old Republic Remake reveal tijdens PlayStation Showcase

News
donderdag, 09 september 2021 om 22:25
star wars knights of the old republicf1611563622
Sony begon haar nieuwste PlayStation Showcase livestream gelijk met een klapper. Het bedrijf deed namelijk de Star Wars Knights of the Old Republic Remake uit de doeken! De game lijkt exclusief naar de PlayStation 5 te komen.

Star Wars Knights of the Old Republic Remake reveal is een feit

Een van de grote verrassingen van de State of Play van Sony was direct aan het begin van de stream. Met het logo van Lucasfilm in beeld, kon dat maar één ding betekenen: Star Wars. Niet veel later werd duidelijk dat we inderdaad een bekend avontuur vol Jedi's en Siths mogen omarmen.
Ontwikkelaar Aspyr werkt namelijk aan een Star Wars Knights of the Old Republic Remake! De game lijkt vooralsnog alleen op de PlayStation 5 uit te komen, zo hint de trailer aan het einde. Een releasedatum is helaas niet bekendgemaakt, maar dat mag de pret niet drukken. De eerdere geruchten zijn namelijk waar en dat is fantastisch nieuws.

Eindelijk eigen show van Sony

De Sony Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.

Populair Nieuws