Release The Mandalorian seizoen 3 is later dan verwacht

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 12:30
the mandalorianf1642078462
The Mandalorian is als sinds de diens is gelanceerd een paradepaardje voor Disney+. Na twee succesvolle seizoenen wachten fans nu al een tijdje op de release seizoen 3. Helaas is dat wachten iets langer dan verwacht.
De eerste twee seizoenen van The Mandalorian verschenen beide in de herfst en voor seizoen 3 waren de verwachtingen vergelijkbaar. Maar het nieuwe seizoen komt niet in oktober of november van 2022. Giancarlo Esposito’s claim dat het deze zomer komt is al helemaal niet waar.
Seizoen 3 verschijnt namelijk pas in februari 2023. Dat is geen gigantisch uitstel, maar het zal toch voor sommigen een kleine teleurstelling zijn. Een specifieke dag in februari is nog niet bekend, maar die zullen we ongetwijfeld in de loop van het najaar horen.
In de tussentijd zijn er andere Star Wars-series om van te genieten. Op dit moment kun je Obi-Wan Kenobi kijken op de dienst. Aan het einde van de zomer verschijnt Andor en The Bad Batch seizoen 2 staat ook voor dit jaar op de planning.

Wat gebeurt er in The Mandalorian seizoen 3?

Hoewel het nog even duurt voor we The Mandalorian en Grogu terugzien, is er al wel een hint over wat ze gaan doen. Bedenker Jon Favreau heeft laten weten dat het duo in het derde seizoen eindelijk naar de planeet Mandalore gaat. Voor wie The Book of Boba Fett heeft gezien is dat misschien geen heel grote verrassing: daar werd al genoemd dat Din Djarin daar heen moest.

Populair Nieuws