Nieuwe Disney+ serie onthuld tijdens Star Wars Celebration

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 10:00
Er komen steeds meer Star Wars-series naar Disney+. In de rest van 2022 en in 203 is er heel wat te zien, waaronder een nieuwe serie die is onthuld tijdens Star Wars Celebration. De serie heet Skeleton Crew en heeft Jude Law in de hoofdrol.
Star Wars op Disney+ was niet al te lang geleden nog beperkt tot The Mandalorian en animatieseries. Maar dat blijft niet lang meer zo, want het aanbod wordt flink uitgebreid. Van een aantal series wisten we al af, maar tijdens Star Wars Celebration is een nieuwe uit de doeken gedaan in de vorm van Skeleton Crew.
De serie wordt gemaakt door regisseur Jon Watts en schrijver Chris Ford, die eerder samenwerkten aan Spider-Man: Homecoming. Geruchten dat Watts werkte aan een Star Wars-serie deden al langer de ronde. Onlangs werd dat in Vanity Fair bevestigd, zonder dat helemaal duidelijk werd wat voor serie het was.
Zoals gezegd is er een hoofdrol weggelegd voor Jude Law. Daarnaast zullen er kinderen een rol spelen, maar het is nog niet duidelijk wie dat zijn. De serie wordt omschreven als een “coming-of-age verhaal” en producent Dave Filoni zegt dat hij in dezelfde mate voor kinderen is als The Clone Wars.

Wanneer verschijnt Skeleton Crew?

Skeleton Crew zal verschijnen in 2023. In dat jaar zien we ook Ahsoka en seizoen 3 van The Mandalorian. Ook dit jaar kunnen we nog de nodige Star Wars zien. Obi-Wan Kenobi begint vandaag met twee afleveringen en Andor is vanaf eind augustus te zien.