Dit is hoeveel afleveringen de The Last of Us serie van HBO krijgt!

News
woensdag, 07 juli 2021 om 13:30
the last of us remasteredf1625473570
Ondertussen zijn er al veel dingen bekendgemaakt voor de The Last of Us serie van HBO. Zo is het al bekend welke acteurs de grootste rollen gaan spelen in de serie. Nu is door schrijver en producent van de serie Craig Mazin ook bekendgemaakt dat de serie in totaal tien afleveringen gaat krijgen.
Craig Mazin maakte het aantal afleveringen van de The Last of Us serie van HBO bekend tijdens een nieuwe aflevering van de Scriptnotes podcast. Hier heeft hij aangegeven dat we tien afleveringen kunnen verwachten voor de serie. Daarnaast heeft de schrijver aangegeven dat er nog twee regisseurs aangekondigd moeten worden. Het is al bekend dat onder andere Ali Abbasi, Kantemir Balagov en Jasmila Zbanic diverse afleveringen regisseren van de The Last of Us serie.
Ook is het bekend dat elke aflevering rond een uur gaat duren, waardoor we om de nabij tien uur aan content kunnen verwachten in de tien afleveringen. Het is niet bekend of dit seizoen de gehele eerste game gaat verfilmen of alleen een deel van de game. De kans bestaat dus dat of elk seizoen één game gaat verfilmen of dat de schrijvers het verhaal uitrekken voor meerdere seizoenen.

The Last of Us serie cast

Het is al voor een langere tijd bekend gemaakt wie we kunnen verwachten in de nieuwe The Last of Us serie. Zo kunnen we The Mandalorian-acteur Pedro Pascal verwachten als Joel, Game of Thrones-actrice Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy, Merle Dandridge als Marlene en Nico Parker als Sarah.
In een recente Instagram-post van acteur Gabriel Luna zien we dat de opnames naar verluidt gestart zijn, waar we onder andere Pedro Pascal, Nico Parker en een aantal andere crewleden in een auto zien zitten.

Populair Nieuws