Dit is er in Phase 4 van het MCU veranderd door de coronapandemie

News
dinsdag, 06 juli 2021 om 12:00
endgame black widowf1633423948
De coronapandemie heeft wereldwijd voor veel vertraging gezorgd, ook in de filmindustrie. Hier heeft Marvel Studios dus ook voor een tijd last van gehad. Door de vertragingen van de verschillende opnames dachten veel mensen dat er veel veranderd zou worden in Phase 4 van het MCU. Toch blijkt dat er maar één ding gewijzigd is.
Door de coronapandemie moest ook bij Marvel Studios veel opnames stilgelegd worden, waardoor de releasedata van de Marvel films en series allemaal een stuk werden verschoven. Alhoewel nu zo goed als alles weer draaiende is, zijn er in de tussentijd wel wat releases omgewisseld. Zo kwam WandaVision nu eerder uit dan The Falcon and the Winter Soldier. Toch zou Black Widow ook eerder uitkomen dan TFATWS, wat nu ook niet het geval is. Hierdoor is er wel iets gewijzigd in Phase 4 van het MCU.
In een interview met On The Red Carpet tijdens de première van Black Widow werd Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, gevraagd wat er allemaal veranderd is in het MCU door de coronapandemie. Alhoewel er volgens hem niet veel veranderd is door de vele vertragingen, is er één ding in Phase 4 wel veranderd.
Kevin Feige vertelt dat er origineel een easter egg in Black Widow zou zitten en daarna in The Falcon and the Winter Soldier. Door de Coronapandemie is dat het enige ding dat gewijzigd is in Phase 4. We kunnen ons al bedenken waar de easter egg over gaat.
SPOILERS: In TFATWS maakte Valentina Allegra de Fontaine, gespeeld door Julia Louis-Dreyfus, voor het eerst haar debuut in het MCU. Kevin Feige vertelt dat er voor The Falcon and the Winter Soldier fans er een easter egg zit in Black Widow.

Marvel series en films die nog komen

Black Widow zal 7 juli te bekijken zijn in Nederland. Ook kunnen we nog genieten van aankomende Marvel series en films, zoals Spider-Man: No Way Home, Thor: Love and Thunder, Ms. Marvel en Secret Invasion. Daarnaast kun je Marvel series, die zich in Phase 4 bevinden, nu op Disney+ bekijken zoals WandaVision, Loki en The Falcon and the Winter Soldier.

Populair Nieuws