Dit kan je verwachten voor Pokémon GO’s vijfde verjaardag!

News
dinsdag, 06 juli 2021 om 12:30
pokemon gof1625565538
De immens populaire smartphone game Pokémon GO zorgt jarenlang voor een wereldwijd succes. Nu bestaat vanaf vandaag precies vijf jaar. Om dat te vieren, heeft het team achter Pokémon GO een aantal dingen georganiseerd ter viering van Pokémon GO’s vijfde verjaardag.
In de gratis AR Pokémon GO game, de smartphone titel van The Pokémon Company, Niantic en Nintendo, kun je in de echte wereld talloze Pokémon ontdekken en vangen samen met jouw vrienden. Ook kun je de wezens vangen en trainen en de strijd aangaan met sterke vijanden.
In 2016 werd de game gelanceerd. Ondertussen vieren we al Pokémon GO’s vijfde verjaardag. Nu hebben de makers van de game een aantal dingen gepland ter viering van de verjaardag, die vanaf vandaag tot en met 15 juli gepland staan.
Ter viering van de vijfde verjaardag kunnen spelers deelnemen aan een vieringsevenement waar een Flying Pikachu met een ballon in de vorm van een 5 en Darumaka vaker in het wild voorkomen, waar je zelfs een shiny Darumaka kan vangen. Ook verschijnen verschillende generaties starters dichtbij Pokéstops met actieve Lure Modules en wanneer je Field Research afgerond hebt.
Het in-game vuurwerk keert ook voor de verjaardag van dit jaar weer terug, waar er een geheel nieuwe in-game lucht gecreëerd is. Ook krijg je de kans om de Jump-Start Special Research opnieuw te doen, voor als je het vorig jaar gemist hebt. Ook kun je een shiny Meltan ontdekken wanneer je de Mystery box hebt geactiveerd tijdens de vijfde verjaardag.

Kijk ook naar deze Pokémon titels uit!

Als je echt geen genoeg kunt krijgen van Pokémon GO en je meer wilt ontdekken van dit universum, komen er genoeg games aan om je te vermaken. Zo verschijnen Brilliant Diamond en Shining Pearl 19 november dit jaar. Ook verschijnt de open world game Legends: Arceus 28 januari 2022.