Marvel-serie Secret Invasion vindt regisseurs

News
maandag, 17 mei 2021 om 9:00
skrull captain marvelf1621208224
Eén van de vele series waar Marvel momenteel aan werkt is Secret Invasion. De opnames voor deze serie moeten later dit jaar beginnen, met als gevolg dat er in de afgelopen maanden veel naar buiten is gekomen over castleden. Nu zijn volgens The Hollywood Reporter ook de regisseurs van de serie bekend.
Secret Invasion gaat geregisseerd worden door Thomas Bezucha en Ali Selim. Beide zijn relatief onbekende regisseurs. Het is niet de eerste keer dat Marvel voor minder bekende namen gaat: de Russo-broers hadden bijvoorbeeld vóór Captain America: The Winter Soldier voornamelijk voor tv geregisseerd.

Waar gaat Secret Invasion over?

Het verhaal dat Bezucha en Selim in goede banen moeten leiden gaat over een ongemerkte invasie van Skrulls. Deze aliens zijn shape shifters en leven al enige tijd onopgemerkt op aarde. Hoewel het MCU de Skrulls tot dusver sympathiek heeft neergezet, zijn ze in de comics traditioneel gezien kwaadaardig. Mogelijk gaan we deze kant van de Skrulls in Secret Invasion zien.

Welbekende cast

Hoewel de regisseurs van Secret Invasion bij het grote publiek onbekend zijn, geldt het tegenovergestelde voor de cast. Zo krijgen we Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn te zien als Nick Fury en Talos. Ook Emilia Clarke, Oliva Colman en Kingsley Ben-Adir zullen in de serie te zien zijn.
Secret Invasion begint eind 2021 met filmen en verschijnt daarom waarschijnlijk op zijn vroegst in de tweede helft van 2022. Tot die tijd komen er verschillende andere MCU-projecten op Disney+. Dit jaar kunnen we nog Loki, What If…?, Hawkeye en Ms. Marvel verwachten.

Populair Nieuws