Loki aflevering 4 bevat belangrijke post-credit scene

News
woensdag, 30 juni 2021 om 16:30
loki disney plus tom hiddlestonf1623419266
Loki aflevering 4 is vanaf vandaag te zien op Disney+, maar wat sommige kijkers misschien gemist hebben is de aanwezigheid van een post-credit scene. In de scène wordt een belangrijke onthulling gedaan voor de rest van de serie.
Pas op! Onderstaand bericht bevat spoilers over aflevering 4 van Loki!
Voor wie Loki aflevering 4 nog niet gezien heeft, is het waarschijnlijk een goed idee om nog even te kijken, want de post-credit scene is ook niet heel logisch zonder het normale einde van de aflevering. Mocht je de aflevering al wel gezien hebben op Disney+, dan is het misschien een idee om nog even snel terug te gaan en te kijken wat we zien in de post-credit scene, want zelf kijken is natuurlijk wel wat leuker dan erover lezen.
Gedurende Loki aflevering 4 komen we weer veel te weten over de TVA en wordt er opgebouwd naar een kleine climax. Die kleine climax krijgen we dan uiteindelijk voor de kiezen in de vorm van het sterven van Loki, de superschurk wordt verdampt door een wapen van de TVA en verdwijnt. Nou leek het daarmee allemaal klaar te zijn en konden we ons voorbereiden op de woede van Sylvie, maar het lot van Loki, en dus misschien ook Mobius, lijkt ergens anders te liggen volgens de post-credit scene.
loki aflevering 1f1623308920

De toekomst van Loki na de post-credit scene

In de post-credit scene van Loki aflevering 4 zien we dat Loki nog gewoon leeft en wordt begroet door een collectie aan andere Loki's. Als je gedesintegreerd wordt door een wapen van de TVA betekent het dus niet gelijk dat je dood bent, wat eerder wel werd gedacht. De post-credit scene zet met deze revelatie ook de deur open voor de terugkeer van Mobius die eerder in de aflevering al vermoord werd met het wapen. De Disney+ serie is ontzettend populair, dat konden we al zien aan de cijfers van de première, maar ook aan de nieuwe crossover die onderweg is naar Fortnite.