Thor Love and Thunder opnames zijn officieel afgerond

News
woensdag, 02 juni 2021 om 13:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Acteur Chris Hemsworth heeft in een nieuwe Instagram post aangekondigd dat de Thor Love and Thunder opnames officieel zijn afgerond. In de post poseert hij met regisseur Taika Waititi en laat hij zijn getrainde armen zien.
De opnames van de nieuwste MCU film waren een lange tijd aan de gang dit jaar. Nu onthult de acteur Chris Hemsworth, die de rol van Thor opnieuw op zich gaat nemen, dat de opnames van Thor Love and Thunder officieel afgerond zijn. Dit heeft hij bekendgemaakt in een nieuwe Instagram post. Hier kan je een foto zien waar hij poseert met Taika Waititi, regisseur van de film en acteur van het personage Korg.
In de beschrijving van de post zegt Hemsworth dat het een wrap is voor Love and Thunder. Zo zegt hij ook dat het een gestoorde, hilarische maar ook emotionele MCU film wordt met een geweldige cast en crew die dit mogelijk hebben gemaakt. Tevens zegt de acteur dat het nationale niet-flexen-dag is, waar een relaxte foto zoals deze wel kan.

De sterrencast van Thor Love and Thunder

Alhoewel de Thor Love and Thunder opnames afgerond zijn, duurt het nog een lange tijd voordat het allemaal gemonteerd is en uiteindelijk in de bioscoop komt. Wel kunnen we een sterrencast verwachten in de nieuwste Marvel film, met castleden zoals Natalie Portman, Chris Pratt, Tessa Thompson en Christian Bale.
De film staat gepland 6 mei 2022 uit te komen in de bioscoop. Ben jij enthousiast voor de nieuwste MCU film? Laat het weten in de reacties!