WandaVision post-credits scène aangepast met vreemde schim

News
dinsdag, 29 juni 2021 om 11:30
wandavision disney plusf1624952176
Zoals vele andere Marvel films en series, heeft WandaVision na de finale van de serie een post-credits scène gekregen. Daarin zit Wanda in een afgelegen huisje diep in het bos, om op zoek te gaan naar haar kinderen en antwoorden. Nu lijkt het erop dat de WandaVision post-credits scène is aangepast, waarin nu een mysterieuze schim te zien is.
Fans van Disney+ serie WandaVision hebben al snel de aanpassingen in de post-credits scène opgemerkt. Meer bomen zijn toegevoegd, er is een eend uit gephotoshopt, maar er is ook een vreemde schim die vanaf de bergen naar beneden glijdt, in de richting van het huisje van Wanda. De schim lijkt de vorm te hebben van MCU-held Doctor Strange, die oorspronkelijk een rolletje zou hebben in de serie.
Dat de mysterieuze schim die lijkt op Doctor Strange opeens in de aangepaste post-credits scène tevoorschijn komt is geen toeval, gezien de twee karakters uiteindelijk in Doctor Strange in The Multiverse of Madness herenigd worden. Alhoewel dit lijkt op een nieuwe easter egg, kan de vreemde schim ook een andere verklaring hebben.
Bekijk de aangepaste WandaVision Post-Credits scène hieronder:

Post-credits scène niet wat het lijkt

Gebruiker Cinephobe op Reddit lijkt een verklaring te hebben voor de vreemde schim die in de nieuwe WandaVision eindscène te zien is. Zo geeft de gebruiker aan dat Marvel inderdaad een aantal dingen heeft aangepast in deze scène, maar dat de schim die lijkt op Doctor Strange een editfout is. In de originele scène is er licht dat erg afleidend was voor de kijkers, waardoor Marvel dit eruit geëdit heeft. Toch is dit niet voor de gehele scène gedaan, waardoor de vreemde schim in de post-credits scène is gebleven en snel verklaart kan worden door Doctor Strange.
Wel kunnen we een samenwerking tussen de twee uiteindelijk in Doctor Strange in The Multiverse of Madness verwachten. De film komt op 25 maart 2022 uit, mits het coronavirus niet voor nog meer vertraging zorgt.

Populair Nieuws