Deze ijzingwekkende Netflix horrorfilm is nu te zien!

  Het is niks nieuws dat Netflix elke dag het aanbod vergroot met een aantal nieuwe films en series. Netflix heeft dit nu ook gedaan. Zo staat de ijzingwekkende Netflix horrorfilm Things Heard & Seen op de streamingdienst. Waar gaat deze film nu over?

  Netflix heeft in april veel nieuwe series en films uitgebracht, zoals Shadow and Bone, Love and Monsters, maar ook blockbusters die origineel niet gemaakt zijn door de streamingdienst zoals Shazam! en Godzilla: King of the Monsters. De meeslepende horrorfilm Things Heard & Seen is één van de nieuwe dingen die de streamingdienst sinds kort heeft uitgebracht.

  Hier gaat de ijzingwekkende Netflix horrorfilm over

  Netflix horrorfilm Things Heard & Seen vindt plaats in de jaren 80 en gaat over Catherine Clare, die het leven in Manhattan ruilt voor een rustig leven in een klein dorp genaamd Chosen, New York. Hier vindt haar man George een baan als leraar in kunstgeschiedenis op een kleine school. Alhoewel Catherine probeert haar nieuwe leven voor haarzelf gemakkelijk te maken, voelt ze zich geïsoleerd en alleen, totdat ze een duister geheim ontdekt van haar huwelijk, dat in verband staat met de geschiedenis van hun nieuwe huis.

  Bekijk de trailer van Things Heard & Seen hieronder:

  De cast van de film bestaat onder andere uit Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer en Alex Neustaedter. De film is geregisseerd door Robert Pulcini en Shari Springer Berman.

  De horrorfilm kan je nu bekijken op Netflix, dat veel spanning en enge momenten veroorzaakt. Ben jij van plan de film te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.