Er zijn nieuwe Elden Ring beelden gelekt!

  FromSoftware weet elke fan continu op het puntje van hun stoel te houden door helemaal niets vrij te geven over de nieuwe game, Elden Ring. De makers van Dark Souls zijn samen met de auteur van Game of Thrones bezig met de nieuwe game. Nu zijn er toch nieuwe beelden gelekt.

  Het is enorm stil betreft de nieuwe soulsborne game, Elden Ring. We hebben naast een heel korte teaser en minimale lekken, nooit meer iets gezien of gehoord over de uitdagende titel. Dat betekent alleen niet dat er geen lekken meer voor kunnen komen, en dat is nu precies gebeurd. Er is een heel korte clip gelekt van gamebeelden die ons vrijwel niets vertelt of laat zien. Het enige wat we duidelijk kunnen maken uit het wazige beeld is dat de sfeer weer grimmig is en dat het net zoals de andere games van FromSoftware, verlaten en duister aan gaat voelen.

  Elden Ring mogelijk uitgesteld

  Hoewel de nieuwe beelden een leuke aanwinst zijn voor alle fans die zitten te wachten, is er ook slecht nieuws. Er is namelijk in een financieel rapport naar voren gekomen dat Elden Ring waarschijnlijk vertraagd gaat worden. In het rapport staat dat de uitgever tot maart 2022 een slechte omzet denkt te gaan draaien en waarschuwt haar investeerders alvast. Dat Kadokawa Corp (moederbedrijf van FromSoftware) verwacht tot 2022 geen goede omzet verwacht, lijkt dan ook aan tegen van de game niet uitkomt binnen dit fiscale jaar, anders zou de game namelijk flinke omzet draaien.

  Elden Ring

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.