Tip: Love and Monsters nu te kijken op Netflix

News
woensdag, 14 april 2021 om 17:00
mp 10895 ver fix4f1619343660
We moesten een tijdje wachten op Love and Monsters, maar de langverwachte film staat nu eindelijk op Netflix. De film is ook genomineerd voor een Oscar, dus zeker even de moeite waard om te kijken.
Als je nog een film zocht om te kijken vandaag, dan hebben we een goede tip voor je. Love and Monsters staat namelijk vanaf vandaag op Netflix. De langverwachte tienerfilm vertelt het verhaal van Joel die door een wereld gevuld met monsters moet lopen om weer bij zijn vriendin te komen. De rol van Joel wordt vertolkt door niemand minder dan Dylan O'Brien die we vooral kennen uit de Maze Runner films, waarin hij Thomas speelt.
Interessant om te weten is dat Love and Monsters is genomineerd voor een Oscar. De Netflix film schijnt namelijk een aantal indrukwekkende visuele effecten te hebben die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Naast de visuele effecten schijnt de film zelf ook niet heel slecht te zijn, zelfs al neigt de film een beetje naar het cliché tienerdrame van je vriend of vriendin niet kunnen zien.

Love and Monsters op Netflix

Naast Dylan O'Brien zitten er nog een paar grote acteurs in Love and Monsters. Zo zien we ook Michael Rooker, die we kennen van The Walking Dead en Guardians of The Galaxy, en Jessica Henwick, die we kennen van Iron Fist en Game of Thrones. Met een dusdanig goede cast kan de Netflix film eigenlijk ook niet echt heel slecht zijn. Misschien is het wel beter om eerst een paar films te kijken die Netflix binnenkort dreigt te verwijderen, Love and Monsters blijft namelijk nog wel even staan.