Chris Evans' edele delen te zien op Instagram!

  Chris Evans was even flink ‘de lul’ dit weekend. De Amerikaanse acteur ging namelijk de mist in toen hij zijn edele delen liet zien in zijn verhaal op Instagram.

  Paramount Pictures

  Chris Evans, die voornamelijk bekend is van zijn Rol als Captain America in verschillende Marvel-films, laat normaalgesproken heel weinig van zich horen op social media. Dit blijkt achteraf voor een reden te zijn, want de acteur laat zich van een behoorlijk knullige kant zien als hij een schermopname van zijn galerij laat zien in zijn Instagram verhaal. Dit klinkt allemaal heel onschuldig, maar wat Chris Evans over het hoofd zag is dat er een foto van zijn bloedeigen geslachtsdeel tussen de foto’s te zien was.

  Natuurlijk is het voor iemand met zijn status en aantal volgers (6.1 miljoen) haast onmogelijk om op tijd terug te komen van zoiets. Als de video eenmaal geplaatst is, is het eigenlijk te laat. Dat was in het geval van Chris Evans natuurlijk niet anders.

  Ook al was hij heel snel met het verwijderen van de video, was het te vergeefs. Er werd door in ieder geval één iemand een screenshot gemaakt, waarna het gelijk over de hele wereld gedeeld werd. Veel mensen reageerden dan ook op de gebeurtenis. Zo reageerde bijvoorbeeld zijn mede-Avenger Mark Ruffalo (die de Hulk speelde) met een Tweet, maar ook zijn eigen broer besloot hem te plagen via social media.

  Voor Chris Evans is wel een lichtpuntje te vinden in de hele situatie; zijn fanbase nam het wel voor hem op. Een heel aantal fans besloot als een soort tegenvuur foto’s van een aangeklede Chris Evans online te zetten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.