Raya and the Last Dragon film binnenkort gratis te zien op Disney+

News
vrijdag, 05 maart 2021 om 15:00
a7a4cf9275d430e60b5bc946b0e9b551 4096x1715 d23efbaaf1622816876
Disney’s Raya and the Last Dragon film komt vandaag uit in bioscopen over de hele wereld en ook op Disney+. Toch is er een addertje onder het gras. Als je de film op Disney+ wil kijken, moet je een extra bedrag betalen bovenop de abonnementskosten. Maar binnenkort kan je de film ook gratis op de streamingdienst bekijken.
Raya and the Last Dragon is vanaf vandaag te zien in de bioscopen, met uitzondering van Nederland, en te zien op Disney+. Wel moet je hier een extra bedrag voor betalen van maar liefst 21,99 euro. De Premier Access deal is beschikbaar tot 4 mei, waarmee mensen die de film hebben gekocht op Disney+ het kunnen bekijken wanneer ze willen. Hier moet je dan wel een Disney+ abonnee voor zijn.
Uiteindelijk gaan deze extra kosten verdwijnen. Voor Raya and the Last Dragon zal dit op 4 juni zijn. Dan kan je, als je een Disney+ abonnement hebt, de film volledig gratis bekijken.
Of Premier Access een goede zet is van Disney is nog maar de vraag, aangezien de film Mulan ook extra kosten bevatte en hier veel kritiek op was. Dit kan ook zo gebeuren met Raya and the Last Dragon. Maar als de film van kwaliteit is, ga je snel de extra kosten vergeten.
raya and the last dragonf1622816838

Waar gaat Raya and the Last Dragon over?

Raya and the Last Dragon gaat over de wereld Kumandra, waar vroeger alle wezens in harmonie met elkaar leefden, totdat monsters de mensheid bedreigden en draken zich opofferden voor de wereld. Sindsdien is de bevolking van Kumandra een lange tijd in strijd met elkaar. Als dezelfde monsters opnieuw tot leven komen, zoekt Raya de laatste draak Sisu op, in de hoop dat het wezen de wereld opnieuw kan redden.
Raya wordt ingesproken door Kelly Marie Tran en de draak Sisu wordt ingesproken door Awkwafina. Tevens heeft de gehele cast van Raya and the Last Dragon een Aziatische oorsprong, waar de film op gebaseerd is.
Raya and the Last Dragon stond gepland uit te komen aan het eind van 2020, maar door het coronavirus en alle omstandigheden daaromheen, is de release vooruit geschoven naar maart 2021.