Familie van Bridgerton acteur reageert op naaktscenes

News
donderdag, 18 februari 2021 om 6:30
rsz bridgerton 102 unit 02026rf1672738977
Bridgerton staat bekend om de kostuums en de geschiedenis van de 19e eeuw, maar ook om de vele 'sensuele' scenes. In deze scènes komt hoofdrolspeler Rege-Jean Page vaak voorbij. Wat doet zijn familie om deze scènes te vermijden?
Let op: dit artikel bevat spoilers over Bridgerton seizoen 1!
Rege-Jean Page speelt Simon in de hitshow Bridgerton. In de serie hecht Simon zich steeds meer aan de aantrekkelijke Daphne. Het flirten tussen de twee was eerst een truc om andere mannen op haar te laten vallen, maar uiteindelijk vallen de twee tortelduifjes toch wel op elkaar.
Deze jonge liefde zorgt uiteraard voor pikante scènes. Deze scènes komen vol in beeld met muziek op de achtergrond van artiesten zoals Taylor Swift en Celeste. Voor veel mensen leuk om naar te kijken, maar de familie van Rege denkt hier wel anders over.

Reacties van de familie

In een interview met Graham Norton zou Rege-Jean Page gezegd te hebben dat er in zijn familie-whatsappgroep rode licht emoji's en perzik emoji’s tevoorschijn komen als ze een naakte scene verwachten van de Brigerton acteur. De leden van zijn familie die al weten wanneer er een naakte scenes van hem eraan komen, zouden ‘tactische’ kopjes thee zetten, zodat ze deze scènes van hem niet hoeven te zien.
De scènes van de acteur duren soms zo lang dat, als familieleden een kopje thee hadden gezet, de naakte scènes nog steeds aan de gang zijn. Ondanks de naakte fragmenten van Rege, is zijn familie blij voor hem dat zijn acteercarrière zo’n grote boost krijgt door Bridgerton.
Rege-Jean Page gaat zijn rol als The Duke of Hastings volgend seizoen weer oppakken. Een even grote rol is het niet meer, aangezien het tweede seizoen van Bridgerton zich waarschijnlijk meer focust op Anthony Bridgerton en Katy Sharma. Wel kunnen we hem ongetwijfeld zo nu en dan nog bewonderen in het komende seizoen.